اخذ ویزا

در این صفحه توضیحات کاملی در مورد ویزا ، اخذ ویزا ، قیمت ویزا و مدارک اخذ ویزا که برای اخذ روادید یا صدور ویزا لازم است داده شده است. همچنین در مورد ویزای توریستی ، ویزای تجاری ، ویزای تحصیلی ، ویزای کار ، ویزای دیپلمات و سایر انواع ویزا اطلاعات کاملی گردآوری شده است. این اطلاعات کمک خواهد کرد تا در زمان تصمیم گیری برای سفر، بدانید که چه نوع ویزایی نیاز دارید و بجز آن، پس از انتخاب مقصد، اطلاعات خوبی برای شروع فرآیند دریافت ویزا داشته باشید. سعی شده توضیحات کامل باشد تا بتوانید نوع ویزای خود را به درستی تشخیص دهید و بجز آن، وقتی کشور مورد نظر را انتخاب کردید، حتماٌ به صفحۀ مربوط به آن کشور در این سایت بروید و اطلاعات تخصصی ویزای آن کشور را بدست آورید.

علاوه بر آن، در مورد دعوتنامه توریستی ، دعوتنامه تجاری ، دعوتنامه کاری و سایر دعوتنامه هایی که برای اخذ ویزا و اقامت لازم است نیز، توضیحات کاملی داده شده است. در سایر موارد نیز، در مورد اخذ پذیرش تحصیلی در کشورها و در مقاطع مختلف تحصیلی، توضیحاتی داده شده تا به اطلاعات کامل و درستی، در مورد چگونگی انجام کارهای دریافت ویزای تحصیلی دسترسی داشته باشید.

ضمن اینکه، در ادامه در مورد مدارک لازم، شرایط و مراحل صدور و دریافت روادید، در کشورهای مختلف، به تفکیک کشور و انواع ویزا ، توضیحات جامعی وجود دارد. در این سایت در قسمت های مختلف می توانید اطلاعات ویزاهای مختلفی مانند ویزای توریستی روسیه را در صفحۀ مختص آن بدست آورید. و یا در اروپا، ویزای اروپا یا ویزای شنگن را به که تفاوتی ندارد از کدام کشور عضو پیمان شینگن اقدام کنید، در صفحۀ مختص به آن قرار داده شده است. و یا در مورد ویزای کشور کانادا ، در این صفحه اطلاعات و توضیحات لازم قرار داده شده است. و یا اگر قصد سفر به کشور امارات را دارید، اطلاعات کامل ویزای دبی در این لینک آمده است. یا در صفحۀ ویزای چین ، توضیحات کاملی از ویزای این کشور وجود دارد. همچنین در صفحۀ ویزای هندوستان ، اطلاعات لازم برای اخذ این ویزا آمده است. و یا در صفحۀ ویزای تایلند ، می توانید اطلاعات و تمام توضیحات را برای دریافت این ویزا مشاهده کنید.

و اگر سوالی داشتید و یا نیاز به راهنمایی بود، حتما با مشاوران و کارشناسان ما در آژانس مسافرتی سیارک شهزاد پارسی تماس بگیرید و یا فرم مشاوره را پر کنید تا ما در اسرع وقت با شما تماس گرفته و راهنما و پاسخگوی سوالات شما باشیم و یا کار دریافت روادید شما را انجام دهیم.

قیمت ویزا

ویزای کانادا
380 $
ویزا آمریکا
300 $
پیکاپ ویزا کانادا از آنکارا
1250$ + 1000 lir
پیکاپ ویزا کانادا ابوظبی
480 درهم
پیکاپ ویزا آمریکا از دبی
250 درهم
پیکاپ ویزا آمریکا از ارمنستان
1.250.000 تومان
فرم مشاوره و تماس
این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
اخذ ویزا
اخذ ویزا یا دریافت روادید

همه چیز در مورد روادید

ابتدا و قبل از هر چیز، باید بدانیم که ویزا چیست و پس از کسب اطلاع از کلیت آن، به توضیح انواع آن و مدارک و شرایط اخذ آن بپردازیم. البته باید بدانید که، هر کشوری، انواع مختلفی از ویزا را دارد و هر کدام از ویزاها، مدارک متفاوتی برای صدور نیاز دارند.

ضمن اینکه، هر کشوری برای صدور ویزای یکسان، ممکن است مدارک متفاوتی را درخواست نماید. مثلا برای صدور ویزای توریستی، کشورهای مختلف، مدارک متفاوتی نیاز دارند. به عنوان مثال برای دریافت ویزای توریستی دبی، فقط لازم است اسکن گذرنامه و شناسنامه و کارت ملی ارائه دهید، اما برای دریافت ویزای توریستی تایلند، علاوه بر کپی شناسنامه و کارت ملی، اصل گذرنامه و تمکن مالی 50 میلیون تومانی احتیاج است.

البته لازم به ذکر است، کشورها، طبق توافقاتی که بین دولت ها صورت می پذیرد، ممکن است مدارکی را برای صدور ویزا، از تبعه یک کشور بخواهند و از تبعه کشوری دیگر نخواهند. یا اصلاً، برای تابعین یک کشور، اخذ ویزا را برای ورود به کشورشان، لغو نمایند.

این قوانین، کاملاً داخلی است و در برخی موارد منطقه ای است، که جدا از این مورد، نیاز به دریافت ویزا یا عدم آن، به روابط بین دولت ها نیز وابسته است. در ادامۀ توضیحات، حتماً اطلاعات کاملتری را در اختیار شما قرار خواهم داد.

ویزا چیست؟

ویزا یا روادید، مدرکی است که قبل از ورود به یک کشور، باید دریافت کنید. هر شخص که تابعیت حداقل یک کشور را دارا می باشد. و برای ورود به سایر کشورها، باید ویزای آن کشور را دریافت نماید. در توضیح کاملتر باید گفت، شما برای ورود به هر کشوری تابعیت یا اقامت آن کشور را ندارید، قبل از ورود باید اجازۀ ورود به آن کشور را دریافت کنید، این اجازۀ ورود در اصطلاح و قوانین بین المللی ویزا نامیده می شود.

کشورهای مختلف برای صدور انواع ویزا برای تابعیت های مختلف، قوانین گوناگونی دارند. این قوانین، بسته به رابطۀ بین دولت ها تعیین می شود. از طرف دیگر با اصطلاحی روبرو هستیم با عنوان اعتبار پاسپورت. اعتبار پاسپورت یک کشور با کشور دیگر متفاوت است. بسته به نوع حکومت یک کشور و روابطش با جامعۀ جهانی، پاسپورتش با اعتبار یا بی اعتبار می شود.

کشورهایی هستند که مردمانش، به اکثر کشورهای دنیا، بدون اخذ ویزا ، سفر می کنند، و کشورهایی هم هستند که مردمش، برای سفر به بیشتر کشورهای جهان، مجبور به اخذ روادید می باشند. از طرف دیگر، کشوری ممکن است برای صدور ویزای توریستی برای مردم یک کشور، به آسانی ویزا را صادر نماید، و یا برای مردم کشوری دیگر، به سختی این کار را انجام دهد

این موارد، همگی وابسته به اعتبار پاسپورت یک کشور و روابط بین دولت های دو کشور مبدا و مقصد سفر است. پس برای ورود به کشوری که تابعیت یا اقامت آنرا ندارید، ملزم به اخذ ویزا می باشید، مگر اینکه، دولت کشور مقصد، اخذ روادید را برای تابعیتی که دارید، الزامی نکرده باشد. مثلا مردم ایران، در تورهای ترکیه ، برای سفر تفریحی و کوتاه مدت به ترکیه، نیاز به اخذ ویزا ندارند.

قیمت ویزا
اخذ روادید

انواع روادید

برای اخذ ویزا ، باید اول نوع سفر خود را مشخص نمائید. با توجه به نوع سفری که قصد انجام آنرا دارید، نوع ویزای شما نیز مشخص خواهد شد. مثلا اگر قصد سفر تفریحی و گردشی را دارید، ویزای شما، ویزای توریستی خواهد بود و اگر برای ادامۀ تحصیل، در هر مقطعی به خارج از کشور می روید، ویزای شما ویزای تحصیلی می باشد.

بنابر این، با توجه به نوع سفری که می خواهید داشته باشید، انواع مختلفی از ویزا برای ورود به کشورهای مختلف وجود دارد. کشورهای مختلف نیز، با توجه به قوانین داخلی که دارند، انواع مختلفی از ویزا را تعیین و طراحی می کنند. این قوانین ایجاد تعیین می شوند و طبق آن، ضوابطی نیز تعیین می شوند تا طبق آن، ویزا صادر شود. و همچنین طبق آن، مدارک و شرایطی لازم است تا انواع مختلف ویزا صادر شود. در نتیجه، شما باید برای هر کدام از ویزاها، شرایطی را دارا باشید تا بتوانید آن ویزا را اخذ نمایید.

انواع ویزا شامل، ویزای توریستی، ویزای ترانزیت، ویزای کاری، ویزای سرمایه گذاری، ویزای دانشجویی و دانش آموزی، ویزای والدین، ویزای همراهی، ویزای کارآفرین و همچنین انواع مختلف دیگری از ویزا نیز  وجود دارد که با توجه به قوانین داخلی کشورها ممکن است نام متفاوتی داشته باشد و یا قوانین متفاوتی داشته باشد.

در ادامه

البته باید بدانید که، هرکدام از این ویزاها نیز ممکن است اقسام متفاوتی داشته باشد. مثلا ویزای توریستی ممکن است اشکال متفاوتی داشته باشد. مثلاً ویزای توریستی ممکن است با توجه به امکان در تعدد استفاده و یا زمان اعتبار آن، اقسام گوناگونی دارد. یا ویزاهای کاری با توجه به نوعی که قوانین پذیرش آن دارد، انواع مختلفی خواهد داشت.

همانگونه که ذکر شد، در مورد انواع ویزا، اصطلاحات مختلفی وجود دارد. مثلا ویزای کوتاه مدت ، ویزای بلند مدت ، ویزای یکبار ورود ، ویزای چند بار ورود ، ویزای الکترونیکی ، ویزای اختصاصی ، ویزای توریستی و کلی نام و اصطلاح که همۀ این نامها درست هستند و بخشی از مشخصات نوع ویزایی هستند که صادر می شوند. حتی، نوع درخواست شما برای صدور ویزا، نوع متفاوتی از ویزا را ایجاد می کند. تفاوت ویزاهای الکترونیکی با لیبل های ویزا، یکی از این اقسام است.

اما در کل انواع ویزا جدا از روش اقدام که مستقیماً از سفارت انجام می شود یا از طریق وب سایت (ویزای الکترونیکی) و یا بلند مدت یا کوتاه مدت بودن آن (مدت اعتبار ویزا و مدت زمان اقامت) و همچنین تعداد دفعاتی که مجاز به استفاده از آن ویزا هستید (یکبار ورود، دوبار ورود و چند بار ورود)، به انواع زیر تقسیم بندی می شوند. انوع ویزا شامل، ویزای توریستی ، ویزای تجاری ، ویزای کار ، ویزای ترانزیت ، ویزای درمان یا پزشکی و ویزای تحصیلی می باشند.

در ادامه، هر کدام از نام ها و اصطلاحات بالا را بطور مجزا توضیح خواهم داد تا آشنایی کاملی با روش های اقدام، زمان اعتبار ویزا، مدت زمان اقامت، تعداد دفعات مجاز برای استفاده از یک ویزا و انواع ویزا را بدست آورید.

اما همانطور که در متن مشاهده کردید، بجز انواع ویزا، نام هایی مانند ویزای الکترونیکی، ویزای یکبار ورود، ویزای چند بار ورود، ویزای عادی، ویزای فوری و مواردی از این دست را مشاهده کردید. این نام ها به نوع ویزا گفته نمی شود، بلکه مربوط به روش های اقدام یا دفعات مجاز برای ورود یا مدت زمان لازم برای صدور ویزا گفته می شود. در ادامه در موردشان توضیح خواهم داد که قبل از توضیحات در مورد انواع ویزا با این اصطلاحات نیز آشنا شوید.

توضیحات

در ابتدا در مورد ویزای الکترونیکی صحبت خواهم کرد. معمولاً کشورها برای صدور ویزا، از طریق سفارتخانه های خود در سایر کشورها فعالیت می کنند. بجز معدودی از کشورها مانند کشور امارات که کار صدور ویزا را از طریق ادارۀ مهاجرت خود در امارات انجام می دهد، اکثر کشورها کار دریافت، بررسی مدارک و صدور ویزا را در سفاتخانۀ خود در سایر کشورها و برای شهروندان همان کشور انجام می دهد.

اما خود سفارتخانه ها نیز، به دو روش این کار را انجام می دهند. یک روش این است که شما با مراجعۀ حضوری به سفارت، ابتدا وقت می گیرید، سپس مدارک لازم را که از قبل آماده کرده اید تحویل می دهید، آنها فرآیند بررسی مدارک و صدور ویزای شما را انجام می دهند و سپس شما مجدداً برای دریافت ویزا خود به سفارت مراجعه می کنید.

اما در روش دیگر، این کار از طریق وب سایت سفارتخانه انجام می شود، یعنی شما مدارک را روی سایت سفارت بارگذاری می کنید و هزینۀ ویزا را نیز در درگاه پرداخت واریز می کنید و سپس آنها، فرآیند بررسی و صدور ویزا شما را انجام می دهند و ویزای شما اگر به صورت برچسبی باشد که باید برای دریافت آن به سفارت مراجعه کنید و اگر برگه ای باشد که از طریق همان سایت آنرا دریافت می کنید. به ویزایی که از طریق سایت و بدون مراجعۀ حضوری شما صادر می شود، ویزای الکترونیکی گفته می شود.

در ادامه به توضیح در مورد ویزای عادی و فوری خواهم پرداخت. معمولاً کشورها برای صدور انوع ویزاها، بازه های زمانی مشخصی را دارند که این بازۀ زمانی از قبل تعیین شده و اعلام شده است. مثلاً کشور امارات برای صدور ویزای عادی، مدت زمان 4 تا 7 روز کاری را اعلام کرده است.

حال زمانی می رسد که مسافری، عجله دارد و باید زودتر ویزای خود را دریافت کرده و راهی سفر شود، در این حالت نیاز دارد که ویزا را در مدت زمان کمتری دریافت کند. در این حالت این مسافر درخواست ویزای فوری می دهد. مدت زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور این ویزا کمتر از 4 روز است.

البته این مسافر باید برای این کار هزینۀ بیشتری بپردازد تا فرآیند بررسی و صدور ویزا او کاهش پیدا کند. بنابراین آنچه ویزای عادی یا ویزای نرمال نامیده می شود، در اصل روال عادی و همیشگی صدور ویزا است. که مدت زمان مشخصی برای آن تعیین شده است. در تمام کشورها نیز این زمان مشخص شده است.

حال اگر کسی زمان کمتری دارد و می خواهد ویزا را زودتر دریافت کند، باید درخواست ویزای فوری یا ویزای ارجنت بدهد که این مدت زمان کاهش پیدا کند. دقت داشته باشید که بین مدارک لازم، فرآیند بررسی و صدور، مدت زمان اعتبار و نوع دو ویزای عادی و فوری هیچ تفاوتی وجود ندارد.

و تنها تفاوت این دو نوع ویزا، در مدت زمان لازم برای فرآیند بررسی مدارک و صدور ویزا است. البته تفاوت دیگر، در قیمت آنها است. در نتیجه قطعاً برای اینکه سفارت مدارک شما را خارج از نوبت و زودتر بررسی کند و ویزای شما را زودتر صادر کند، باید پول بیشتری بپردازید. البته برخی از کشورها بجز ویزاهای عادی و فوری، ویزای خیلی فوری هم دارند. که اصطلاحاً به آنها ویزای نرمال، ویزای ارجنت و ویزای تاپ ارجنت گفته می شود. که باز تفاوت در مدت زمان صدور و قیمت آنها است، و نه هیچ چیز دیگر.

از اصطلاحات دیگر که حتماً شنیده اید، ویزا یکبار ورود، ویزای چند بار ورود و یا حتی ویزای دوبار ورود است. یا به نام بین المللی آنها، ویزای سینگل و ویزای مولتی که این ویزاها نیز تفاوت های با هم دارند. به عنوان مثال شما یک ویزای توریستی می گیرید. این ویزا یک مدت زمان اعتبار دارد که در طول این مدت شما می توانید وارد خاک کشور صادر کننده شوید و سپس از آن خارج شوید.

اما گاهی این ویزا در مدت زمان اعتبار به شما اجازۀ خروج و ورود مجدد نیز می دهد. مثلا ویزا دو ماهۀ دبی را در نظر بگیرید. این ویزا دو ماه اعتبار دارد. یعنی شما از بدو ورود می توانید به مدت دو ماه یا 60 روز در این کشور اقامت داشته باشید. اما این ویزا با دو ماه اعتبار دو نوع دارد. یک نوع آن ویزای سینگل دو ماهه است، و نوع دیگر ویزای مولتی دوماهه، که این دو ویزا با هم متفاوت هستند.

در نوع اول شما تا 60 روز اجازۀ اقامت دارید و پس از این مدت باید از خاک کشور امارات خارج شوید. اگر فرضاً پس از 20 روز اقامت از این کشور خارج شوید، دیگر اجازۀ ورود به این کشور را با این ویزا ندارید و باید برای ورود مجدد، دوباره ویزا بگیرید. اما در نوع دوم، اگر پس از 20 روز اقامت خارج شدید و خواستید پس چند روز دوباره بازگردید، نیاز به اخذ ویزای مجدد ندارید و با همان ویزا می توانید وارد شوید.

البته نکته ای در این موضوع وجود دارد، و آن مدت اعتبار ویزای دوماهۀ مولتی است. ویزا شما چند بار ورود است و دو ماه اعتبار دارد، شما وارد شدید و پس از 20 روز خارج شدید و بعد از یک هفته دوباره می خواهید به این کشور سفر کنید، امکان آن وجود دارد، چون هنوز اعتبار ویزای شما از نظر زمانی به پایان نرسیده است.

اما اگر پس از 20 روز خارج شدید و خواستید 45 روز بعد باز به این کشور سفر کنید، دیگر با این ویزا اجازۀ سفر ندارید، زیرا اعتبار این ویزا فقط 60 روز است. بنابراین به مدت زمان اعتبار ویزا نیز باید دقت داشته باشید. در حال حاضر کشور کانادا ویزای مولتی 5 ساله صادر می کند. شما با این ویزا به مدت 5 سال تمام می توانید به این کشور سفر کنید و بازگشته و دوباره وارد خاک کانادا شوید. در کل این نوع ویزا نیز بسته به کشور صادر کننده قوانین و شرایط متفاوتی دارد.

ویزای توریستی

ویزای توریستی ، یکی از متداول ترین و پر کاربرد ترین انواع ویزا است که کشورهای مختلف، برای ورود افراد از کشورهای دیگر به خاک کشورشان، آنرا صادر می کنند. جدا از اینکه طبق روابط بین کشورها، و یا اعتبار پاسپورت یک کشور، ورود مردمش را به خاک کشور دیگر، بدون دریافت ویزا مجاز می کند یا خیر، عمدتا برای ورود به هر کشوری، باید ویزای آن کشور را دریافت کرد. پس اگر قصد ورود به هر کشوری را داشتید، قبل از سفر، حتما باید ویزای آن کشور را دریافت کنید.

مگر اینکه آن کشور، ورود ملیت شما را به خاکش، بدون دریافت ویزا مجاز دانسته باشد. مثلا برای ورود مردم ایران، به خاک ترکیه، نیاز به دریافت ویزا نیست. یا مسافران ایرانی برای ورود به کشور ارمنستان با مالزی، ویزای خود را در فرودگاه مقصد، دریافت می کنند.

بجز مواردی که با توافق بین کشورها، نیاز به اخذ ویزا لغو می شود، در مابقی کشورها، حتما باید ویزا دریافت کنید و البته باید بدانید که قصدتان از سفر چیست و با چه شرایطی سفر می کنید. مهمترین نکته در مورد ویزا، این است که قصدتان از سفر، نوع ویزای شما را مشخص می کند. حتما به این مورد دقت داشته باشید. عمدتا برای کسانیکه، به قصد سیاحت و بازدید از کشور مقصد و یا حتی بازدید از اقوام به سفر می روند، ویزای توریستی صادر می شود.

انواع ویزا
مدارک ویزا
تفاوتهای ویزای توریستی

همچنین، ویزاهای توریستی ، در شکل و فرایند صدورشان، انواع مختلفی دارند. مثلا ویزای توریستی کشور امارات، در خود امارات صادر می شود. این ویزا در اصطلاح با نام ویزای توریستی دبی شناخته می شود و برای دریافت آن شما اسکن پاسپورت را بهمراه اسکن کارت ملی و عکس پرسنلی، تحویل کارگزار امارات می دهید. و او از طریق کفیل خود، در اداره صدور ویزا، ویزای شما را بصورت برگه کاغذی، دریافت می کند و آنرا برای شما در ایران ارسال می کند، و هیچ برچسبی در پاسپورت شما چسبانده نمی شود.

اما برای دریافت ویزای شنگن ، از هرکدام از کشورهای اروپایی، باید ابتدا مدارک مورد نیاز سفارت را جمع آوری کنید، سپس وقت انگشت نگاری بگیرید، پس از آن، در وقت تعیین شده به سفارت یا دفاتر مورد تایید سفارت بروید، مدارکتان را تحویل بدهید تا انگشت نگاری انجام پذیرد، سپس مدارکتان بررسی خواهد شد و اگر حائز شرایط باشید، ویزای شما در پاسپورتتان، بصورت برچسب، چسبانده می شود. و سایر انواع ویزای توریستی که بسیار متفاوت و مفصل است.

اما با توجه به فرایند صدور ویزا و زمان آن و تعداد دفعات ورود مسافر به کشور مقصد و یا حتی با توجه به مدت زمان اعتبار ویزا، ویزاهای توریستی، به انواع مختلف دیگری نیز تقسیم بندی می شوند. ویزای عادی و ویزای فوری یا ویزای یکبار ورود و ویزای چند بار ورود، از انواع آن هستند که در ادامه توضیح خواهم داد.

انواع ویزای توریستی

در این قسمت، در ادامۀ توضیحات قسمت قبل، انواع ویزای توریستی را نام خواهم برد. ابتدا دو نوع اول از ویزای عادی و ویزای فوری را نام می برم. در برخی از کشورها، در سفارتخانه یا در مرکز صدور ویزا، وقت سفارت تعیین می شوند. شما با توجه به زمانی که برای سفر دارید، سعی می کنید وقت سفارت را در تاریخ مورد نظر خود بگیرید. حال اگر وقتهای پیش رو، همه پر شده باشند و زمانهای بعدی، با تاریخ سفر شما مطابقت نداشته باشند، شما سعی خواهید کرد، وقت سریعتری بگیرید.

در بعضی موارد، امکان این وجود دارد که وقت سفارت فوری دریافت کنید و در برخی موارد این امکان وجود ندارد. به عنوان مثال، برای وقت انگشت نگاری ویزای شینگن، این امکان نیست که وقت فوری گرفت. اما در مواردی که شما دعوتنامه دارید، با ارسال ایمیل، با توجه به تاریخ دعوتنامه، می توانید درخواست وقت سریعتر نمایید که ممکن است با درخواست شما موافقت شود.

اما در سایر موارد، مثلا در مورد ویزای کشور امارات یا ویزای کشور تایلند ، برای صدور ویزای توریستی نرمال، بازۀ زمانی تعیین شده است. اما اگر شما بخواهید سریعتر ویزای خود را دریافت کنید، باید درخواست ویزای فوری بدهید. قطعا ویزای فوری نسبت به ویزای عادی، هزینۀ بیشتری دارد و فرایند صدور آن نیز، زمان کمتری دارد. ویزای عادی با نام ویزای نرمال نیز شناخته می شود و معمولا زمان بیشتری برای صدور نسبت به ویزای فوری یا ویزای ارجنت لازم دارد. هزینه های ویزای نرمال با ویزای فوری متفاوت است و هزینۀ ویزای فوری بیشتر خواهد بود.

اخذ ویزا
صدور ویزا
تعداد دفعات ورود

در قسمت های بالا، در مورد تعداد دفعات ورود مجاز برای ویزا توضیحاتی داده شد که، آن توضیحات در مورد ویزا به صورت کلی بود که شامل ویزاهای توریستی هم بود. در این قسمت در مورد تعداد دفعات ورود برای ویزای توریستی صحبت خواهد شد. بنابراین به این موضوع دقت داشته باشید.

اما دو نوع دیگر از ویزا وجود دارد که با نام ویزای یکبار ورود توریستی و ویزای چندبار ورود توریستی شناخته می شوند. همانگونه که از نام این ویزاها مشخص است، با ویزای یکبار ورود، در طول مدت اعتبار آن، فقط یکبار می توانید به خاک کشور مقصد وارد شوید و پس از پایان اعتبار آن، باید از کشور خارج شوید. اما در مورد ویزای چندبار ورود یا ویزای مولتی توریستی ، به این شکل است که، شما در مدت زمان اعتبار ویزای خود، می توانید بارها به خاک کشور مقصد وارد و از آن خارج شوید. اما این ویزا نیز، شرایط و قوانین خود را دارد.

ویزای مولتی ، در کشورهای مختلف، مدت زمان اعتبار متفاوتی دارد و از طرف دیگر، قوانین متفاوتی نیز دارد. مثلا ویزای مولتی کشور امارت، در یکی از انواع آن، یک ویزای سه ماهه است و به صورت چندبار ورود می باشد. مدت زمان اعتبار آن، معمولا شش ماهه است و در مدت زمان اعتبار آن، شما می توانید وارد خاک کشور امارات شوید. از زمان اولین ورود، اعتبار سه ماهۀ آن آغاز شده و در طول این سه ماه، بدون محدودیت می توانید وارد و خارج شوید.

اما مثلا کشور کانادا، یک نوع ویزای چندبار ورود دارد که با نام ویزای مولتی شناخته می شود. این ویزا برای مدت ده سال اعتبار دارد اما در ایران با نام ویزای مولتی 5 سالۀ کانادا شناخته می شود. دلیل این تفاوت اعتبار این است که پاسپورت ایران، 5 سال اعتبار دارد و این ویزا، نهایت به اندازۀ اعتبار گذرنامۀ شما صادر می شود. در مدت این پنج سال، شما بدون محدودیت می توانید به خاک کانادا وارد و از آن خارج شوید. اما پس از هر بار ورود، حداکثر مدت شش ماه بدون خارج شدن، می توانید در خاک کانادا اقامت داشته باشید. پس از شش ماه، حتما باید یکبار از کانادا خارج شوید و دوباره به آن بازگردید.

هرکدام از ویزاهای مولتی، بسته به کشور صادر کننده و قوانین آن، مدت اعتبار، مدت زمان اقامت پس از هر بار ورود، قیمت و شرایط متفاوتی دارند. اگر می خواهید قوانین هر کدام را بدانید، در همین صفحه، اطلاعات ویزای اکثر کشورها قرار داده شده است و یا می توانید با ما در تماس باشید و یا فرم مشاوره را پر کنید تا ما در اسرع وقت با شما تماس گرفته و راهنما و پاسخگوی سوالات شما باشیم.

ویزای تحصیلی

این نوع ویزا نیز، مختص کسانی است که قصد تحصیل چه در دوره های قبل از دانشگاه و چه در مقاطع دانشگاه قصد سفر به کشور دیگری را دارند. برای تحصیل در مدرسه، باید ثبت نام کرد و سپس برای دریافت ویزا اقدام کرد. و برای تمام دوره های دانشگاهی، ابتدا باید از دانشگاهی در کشور مقصد خود، پذیرش تحصیلی یا بورسیه تحصیلی بگیرید، و بسته به قوانین کشورها، در بعضی از کشورها ابتدا باید در دانشگاه ثبت نام کنید و سپس ویزا بگیرید و در برخی دیگر از کشورها فقط با نامۀ پذیرش امکان دریافت ویزا وجود دارد.

ممکن است لازم باشد هزینۀ ثبت نام را ابتدا پرداخت کنید و یا لازم به اینکار در بدو امر نباشد، یا ممکن است لازم باشد ابتدا محل اقامت خود را در خوابگاه یا خانه شخصی و اجاره ای معرفی نمایید، اما درهر صورت، پس از تکمیل ثبت نام و تکمیل مدارک لازم، به سفارت کشور مقصد خود مراجعه خواهید کرد و ویزای تحصیلی خود را دریافت می کنید. باید بدانید که مدت زمان اعتبار این ویزا، از ویزای توریستی و تفریحی بیشتر است و قابلیت تمدید به دفعات را دارد.

نکته ای که برای ویزاهای تحصیلی، مخصوصاً تحصیل در مقاطع دانشگاهی وجود دارد این است که باید حتماً از دانشگاهی معتبر پذیرش بگیرید تا راحتتر ویزا دریافت کنید. البته موضوع فقط ویزا نیست، شما پس از تحصیل به کشور باز می گردید و قصد دارید کاری پیدا کنید و مرتبط با رشتۀ تحصلی خود فعالیت کنید. برای این کار ابتدا باید مدرک خود را در این ایران توسط وزارت علوم تایید کنید. همانطور که حتماً می دانید وزارت علوم، مدرک هر دانشگاهی را تایید نمی کند. بنابراین به اعتبار دانشگاه هم باید دقت داشته باشید.

در نهایت

در این سایت می توانید، در صفحه تورها ، تورهای مختلف را ببینید و رزرو کنید، در صفحه هتل ها ، هتل های مختلف در مقاصد مختلف را ببینید و برای اقامت خود رزرو کنید، در قسمت جاذبه های گردشگری ، دیدنی های اکثر نقاط ایران و جهان را ببینید و در سفرتان، برای دیدنشان برنامه ریزی کنید.

ضمنا می توانید برای راهنمایی بیشتر در مورد تورها و یا هتل ها و همچنین برای اخذ ویزا با همکاران و کارشناسان ما در آژانس مسافرتی سیارک شهزاد پارسی ، با شماره های 33 و 26712731 در تماس باشید و یا فرم مشاوره را پر کنید تا ما در اسرع وقت با شما تماس گرفته و راهنما و پاسخگوی سوالات شما باشیم.