ویزای تایلند

در این صفحه، اطلاعاتی در مورد ویزای تایلند و مدارک ویزای تایلند گردآوری شده است تا با این ویزا آشنا شده و از مشخصات آن آگاه شوید. همچنین در مورد شرایط اخذ ویزای تایلند و همچنین در مورد انواع ویزای تایلند نیز مطالبی آمده است تا از انواع آنها و شرایط دریافت آنها مطلع شوید که باعث آشنایی کامل شما با ویزای این کشور خواهد شد. این موارد کمک خواهد کرد هم در زمان اقدام، نوع ویزای خود را به درستی و دقت انتخاب کنید و هم برای دریافت آن، راه درست و دقیق را پیش گیرید و مدارک لازم را آماده کرده و از صرف وقت و هزینۀ اضافی جلوگیری کنید. ضمناً در ادامه، قیمت ویزای تایلند نیز آمده که سعی می شود مرتباً بر اساس قیمت های جدید به روز شوند. در کل سعی شده اطلاعات این صفحه کامل باشد تا با تمام اطلاعات در این زمینه آشنا شوید، بنابراین در ادامه همراه من باشید تا اطلاعاتتان در زمینه ویزا تایلند کامل و به روز شود.

در صفحات مرتبط با این صفحه نیز، اطلاعاتی وجود دارد که امیدوارم برایتان مفید باشد. مثلا در صفحۀ ویزا ، اطلاعات و قیمت های ویزا برای کشورهای مختلف وجود دارد و یا در صفحۀ تورهای تایلند ، اطلاعات و قیمت های تورهای این کشور در مقاصد مختلف آن آمده است. مانند قیمت سفرهای بانکوک که اطلاعات و قیمت سفر به شهر بانکوک را در خود دارد. و یا تورهای شهر ساحلی پاتایا که توضیحات و پکیج قیمتی سفر به این شهر را دارد، و یا تورهای جزیرۀ پوکت که قیمت و اطلاعات سفر به این جزیرۀ زیبا در آن قرار داده شده است که با سر زدن به هرکدام از این صفحات می توانید از اطلاعات آنها استفاده کنید.

و اگر باز سوالی داشتید و یا نیاز به راهنمایی بیشتر بود، حتماً با مشاوران و کارشناسان ما در آژانس مسافرتی سیارک شهزاد پارسی تماس بگیرید و یا فرم مشاوره را پر کنید تا ما در اسرع وقت با شما تماس گرفته و راهنما و پاسخگوی سوالات شما باشیم و یا کار اخذ ویزای تایلند را برایتان انجام دهیم.

فرم مشاوره و تماس
این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
قیمت ویزای تایلند
انواع ویزای تایلند

توضیحات

در این قسمت از نوشته توضیحاتی خواهم داد تا اطلاعاتتان در مورد شرایط اخذ روادید تایلند کامل شود. همچنین توضیح خواهم داد که انواع ویزای تایلند کدامند و در مورد مدارک ویزای تایلند ، خواهم گفت هرکدام از ویزاها، چه مدارکی احتیاج دارند. علاوه بر آن، قیمتها را نیز اعلام خواهم کرد و سعی خواهد شد همواره، قیمتها به روز باشند.

البته باید بدانید که برای دریافت ویزای ورود به کشور تایلند، کار سختی در پیش نخواهید داشت. با کمترین مدارک و به سرعت، نهایتا ظرف یک هفته این ویزا را اخذ خواهید کرد و به این کشور زیبا سفر خواهید کرد.

اما اگر پس از مطالعۀ توضیحات باز هم سوالی بود، حتما با ما در تماس باشید. یا از طریق تلفنهای آژانس یا از طریق پر کردن فرم مشاوره می توانید سوالات خود را از ما بپرسید و راهنمایی های لازم را دریافت کنید. یا می توانید از ما بخواهید که کار اخذ روادید تایلند را برایتان انجام دهیم.

انواع ویزاهای تایلند

در این قسمت قصد دارم تا در مورد انواع ویزاهایی که وزارت امور خارجه یا بهتر بگویم ادارۀ مهاجرت تایلند صادر می کند توضیح دهم. گرچه اکثر کسانی که به این صفحه رجوع می کنند، در پی ویزای توریستی تایلند هستد، اما انواع ویزاهای این کشور را معرفی خواهم کرد.

انواع ویزاهای این کشور شامل ویزای توریستی یا گردشگری، ویزای ترانزیت، ویزای تجاری و سرمایه گذاری، ویزای بازدید از دوستان و خانواده، ویزای اقامت طولانی مدت، ویزای دیپلماتیک، ویزای تحصیلی، ویزای نوع F دیپلماتیک و ویزای دیپلماتیک می باشند. در ادامۀ توضیح انواع ویزای تایلند ، هرکدام از ویزاها را شرح خواهم داد. همچنین در توضیحات، مدارک ویزای تایلند را برای هرکدام از انواع آن، شرح خواهم داد.

 البته قبل از شرح این موضوع، یک مورد مهم را اشاره کنم که، در تمام کشورها، حداقل دو نوع پاسپورت یا گذرنامه وجود دارد. یکی پاسپورت معمولی و دیگری پاسپورت دیپلماتیک. پاسپورت معمولی همانی است که در دست تمام مردم وجود دارد و برای سفرهای خارج از کشور از آن استفاده می کنند. اما پاسپورت دیپلماتیک، برای افراد دولتی یا نمایندگان کشور صادر می شود. زمانیکه این افراد با این گذرنامه برای ویزا اقدام می کنند، به منظور کارهای دولتی و امور بین المللی از طرف کشور خود، راهی کشور مقصد خواهند بود.

در اینگونه سفرها، که از قوانین خاص داخلی یک کشور و از قوانین بین المللی تبعیت می کند، نوع و زمان و هزینۀ ویزا، متفاوت و دارای شرایط خاص خود خواهد بود. در کل این توضیحات را به خاطر داشته باشید تا در ادامۀ مطالب، اگر به نام پاس معمولی یا پاس دیپلمات برخوردید، بدانید که منظور چیست.

مدارک ویزای تایلند
قیمت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند

در این قسمت، می خواهم در مورد ویزای توریستی تایلند توضیح دهم. این ویزا برای کسانی که به قصد سفر سیاحتی و یا ویزیت کوتاه پزشکی به این کشور سفر می کنند، صادر می شود. در اصطلاح به هر دو دستۀ این افراد توریست یا گردشگر گفته می شود. به همین علت، در سرتاسر جهان، به این نوع از ویزا، ویزای توریستی گفته می شود. معمولا این نوع از ویزا، سریع صادر می شود، کوتاه مدت است و ارزانتر از سایر انواع ویزا است.

این ویزا برای مواردی مانند، گردشگری، بازدیدی کوتاه از خانوده که در تایلند زندگی می کنند، درمان پزشکی در بیمارستانهای ثبت شده در ادارۀ مهاجرت، شرکت کنندگاه در نمایشگاهها، سمینارها، جلسات و کنفرانسهایی که توسط ادارۀ مهاجرت تایلند پذیرفته شده هستند صادر می شوند.

مدارک ویزای توریستی تایلند شامل، اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار از زمان شروع سفر، عکس رنگی و زمینه سفید که طی شش ماه گذشته گرفته شده باشد، مدارک سفر شامل، بلیط هواپیما و رزرو هتل که هر دو کامل پرداخت شده باشند، کپی شناسنامه و کارت ملی و گردش سه ماهۀ حساب با ماندۀ حداقل 50 میلیون تومان برای هر نفر.

اعتبار ویزا

اعتبار این ویزا از سه تا شش ماه است. اما ویزاهایی که برای مسافرانی ایرانی، به صورت کلی و در حال حاضر صادر می شوند، سه ماه اعتبار دارند و یکبار ورود هستند. به اصطلاح به آنها ویزای توریستی سینگل ورود تایلند گفته می شود که، سه ماه اعتبار دارند و از بدو ورود، می توانید یک ماه یا سی روز کامل در کشور تایلند اقامت داشته باشید. اما برای ویزای شش ماهه، تا 60 روز اقامت مجاز می باشد.

همانگونه که گفته شد، برای ویزا با اعتبار سه ماه، می توانید سی روز اقامت داشته باشید. اما اگر بخواهید بیشتر از زمان اعتبار ویزا اقامت داشته باشید، حتما باید از طریق ادارۀ مهاجرت تایلند در شهر بانکوک، ویزای خود را تمدید کنید. راه دیگر این است که به یکی از کشورهای نزدیک تایلند، حتی از مرز زمینی خارج شوید و بلافاصله، درخواست ویزای خود را بدهید و به سرعت ویزای جدید بگیرید و دوباره وارد خاک تایلند شوید.

در هر صورت، در هر کشوری که مسافر هستید، به هیچ وجه، پیشنهاد اقامت اضافه تر از زمان اعتبار ویزا، و یا تمدید اعتبار را نمی دهم. این کار، سابقۀ شما را برای دریافت ویزاهای بعدی، خراب خواهد کرد. بنابراین، درصورت امکان، حتما قبل از منقضی شدن ویزا، خارج شوید و با دریافت دوبارۀ ویزا، وارد کشور مقصد خود شوید.

انواع ویزای تایلند
مدارک ویزای تایلند

ویزای ترانزیت تایلند

این ویزا برای کسانی که در کار حمل و نقل هستند، یا خدمه های وسایل حمل و نقل و یا برای فعالیت های ورزشی صادر می شود. برای استفاده از این ویزا، حتما باید دارای پاسپورت معمولی باشید و مبدا و مقصد سفرتان، کشوری بجز تایلند باشد و نیاز داشته باشید که برای حرکت از مبدا و رسیدن به مقصد، از کشور تایلند عبور کنید.

مسئولین و یا خدمۀ کشتی ها که از بنادر این کشور گذر می کنند یا کارکنان مسیرهای ریلی شامل این نوع ویزا می شوند. علاوه بر آنان، ورزشکارانی که در فعالیت ها و رویدادهای ورزشی شرکت می کنند نیز، شامل این نوع ویزا هستند.

اما مدارک ویزای ترانزیت تایلند شامل، اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار از تاریخ ورود، عکس رنگی و زمینه سفید که در شش ماه گذشته گرفته شده باشد، مدارک سفر، مدارک و شواهد مالی که نشان دهد پول کافی برای سفر را دارید و ویزای کشور ثالث یا سند مسافرتی کافی می باشند.

و آخرین مدرک برای کسانی است که در برنامه های ورزشی یا آموزش تایلند شرکت کرده اند که باید علاوه بر مدارک بالا، دعوت نامه یا نامۀ پذیرش در فعالیت ورزشی ای آموزشی این کشور را ارائه نمایند.

مدت زمان اعتبار این ویزا سه ماه است که می توانید با این ویزا، به مدت سی روز یا یکماه اقامت داشته باشید. برای تمدید اعتبار آن نیز باید، از طریق ادار، مهاجرت تایلند در شهر بانکوک اقدام کنید که تشخیص اینکه ویزا تمدید شود یا خیر، در تمام موارد به عهدۀ افسر ادارۀ مهاجرت می باشد.

قیمت ویزای تایلند

در این قسمت در مورد قیمت ویزای تایلند که البته مختص به ویزاهای توریستی و ترانزیت این کشور صحبت خواهم کرد. البته کشور پادشاهی تایلند و ادارۀ مهاجرت و گذرنامۀ آن ، انواع مختلفی از ویزاها را صادر می کند تا شهروندان سایر کشورها بتوانند بسته به هدفشان از سفر ، نوع ویزای مناسب خود را دریافت کنند.

هرکدام از این ویزاها هم قیمت خاص خود را دارند. حتی سفارتخانه های این کشور در سایر کشورها ، مانند سفارتخانۀ تمام کشورها ، خدماتی هم مختص به شهروندان خودشان که مقیم کشور دیگری هستند ارائه می کنند که آن خدمات نیز بهای خاص خود را دارد.

در این قسمت با توجه به اینکه اغلب مخاطبان این صفحه در پی یافت بهای ویزای توریستی تایلند می باشند و یا شاید درصدی هم به دنبال دانستن قیمت ویزای ترانزیت تایلند باشند ، به ارائۀ قیمت این دو نوع از ویزا اکتفا کرده و در مورد قیمت سایر ویزاها صحبت نخواهم کرد.

در مورد قیمت ویزای نوع توریستی باید گفت ، پولی که به سفارت تایلند بابت ویزای نوع توریستی و البته عادی آن پرداخت می شود ، مبلغ 40 یورو می باشد که باید این مبلغ به صورت اسکناس یورو و به همراه سایر مدارک تحویل سفارت شود.

ممکن است در جستجوی قیمت ویزا با قیمت های بالاتری مواجه شوید ، دقت داشته باشید مبلغی که بالاتر از این مبلغ مشاهده می کنید ، همان سود یا دستمزدی است که آژانس مسافرتی بابت ارائۀ خدمات دریافت ویزای شما اخذ می کند.

همچنین این مبلغ بابت نوع عادی ویزا که در زمانی بین 4 تا 7 روز کاری صادر می شوند اعلام شده است ، و اگر بخواهید در زمان کمتری ویزای شما صادر شود ، لازم است نوع فوری ویزای توریستی را درخواست دهید که باید بابت این نوع از ویزا مبلغ بیشتری پرداخت کنید. این بهای اضافی بابت این پرداخت می شود که پروندۀ ویزای شما خارج از نوبت و به صورت فوری بررسی شده و ویزای شما صادر شود تا بتوانید زودتر راهی سفر شوید.

این ویزای توریستی چه به صورت عادی و چه به صورت فوری صادر شود ، به صورت یکبار ورود و یا به اصطلاح سینگل می باشد. اما اگر شخصی بخواهد ویزای توریستی مولتی تایلند را دریافت کند ، بجز اینکه لازم است مدارک اضافی ارائه نماید ، باید مبلغ 170 یورو هم بابت آن بپردازد.

اما در مورد ویزای ترانزیت تایلند باید گفت بهای پرداختی بابت این ویزا مبلغ 30 یورو می باشد که این ویزا به صورت یکبار ورود می باشد و همانطور که در قسمت مختص به آن توضیح داده شد ، این ویزا فقط برای عبور از خاک کشور تایلند از یک مقصد به یک مبدا دیگر است که فرد مجبور است از خاک این کشور گذر کند.

و در نهایت نکته ای که در مورد بهای ویزا باید بدانید این است که ، پولی که بابت دریافت ویزا به سفارت تایلند در هر کشوری می پردازید ، به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی عودت داده نخواهد شد. فرض کنید به هر دلیلی بخواهید از سفر انصراف دهید ، یا ویزای شما ریجکت شود ، یا حتی در زمان شیوع بیماری کووید که تمام سفرها لغو شد ، هیچ مبلغ پرداخت شده ای بابت ویزا عودت داده نشد و نخواهد شد.

یا ممکن است به هر دلیلی ادارۀ مهاجرت کشور تایلند ، در زمان رسیدن مسافر به هرکدام از مرزهای ورودی این کشور ، از ورود مسافر به هر دلیلی جلوگیری بعمل آورده و مسافر را به کشور مبدا دیپورت کند. این موضوع حتی ممکن است با داشتن ویزای معتبر رخ دهد که ، حتی در این شرایط مبلغ پرداختی بابت صدور ویزا عودت داده نخواهد شد.

ویزای بازدید از خانواده یا دوستان

اگر از اعضای خانوادۀ شما و یا دوستانتان تبعۀ کشور تایلند است، می توانید برای دیدار آنها اقدام کنید و ویزای کشور تایلند را دریافت کنید. این نوع ویزا که به نام ویزای غیر مهاجرتی نوع او نامیده می شود برای کسانی است که گذرنامۀ عادی و غیر دولتی دارند صادر می شود.

لازم است کسی از خانوادۀ نزدیک شامل همسر و فرزندان کسی تابعیت کشور تایلند داشته باشند. همسر، فرزند و فرزند خواندۀ یک تبعۀ تایلندی می تواند برای دیدار با او درخواست این نوع ویزا را بدهد. البته فرزند و فرزند خوانده نباید سنشان بیشتر از 20 سال باشد مگر اینکه از نظر روحی یا جسمی توانایی ادارۀ خود یا تاٌمین هزینۀ زندگی خود را نداشته باشند.

بجز اینها والدین نیز می توانند برای دیدار با فرزندشان که تبعۀ کشور پادشاهی تایلند است درخواست دریافت این نوع ویزا را داشته باشد. البته لازم به توضیح است که در توضیحاتی ادارۀ مهاجرت کشور تایلند، این ویزا به نام بازدید از دوستان و خانواده نامگذاری شده است، اما در توضیحات آن، چیزی در مورد دوستان نیامده است و تنها در مورد خانواده، آن هم خانوادۀ درجه یک توضیحاتی داده شده است.

اما مدارک لازم برای ویزای غیر مهاجرتی نوع O ( Non-Immigrant O ) که به ویزای بازدید دوستان و خانواده ( Visiting friends and family ) شناخته می شود شامل، گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار، عکس جدید که در شش ماه گذشته گرفته شده باشد، مدارک مالی شامل گردش حساب، تمکن مالی و مدارک درآمدی متقاضی می باشد.

برای دریافت این ویزا لازم است نسبت خانوادگی اثبات گردد که مدارک اثبات رابطه با شخص تبعه شامل گواهی ازدواج و کارت شناسایی همسر برای همسر فرد، گواهی تولد و کارت شناسایی فرزند و یکی از والدین برای فرزند و فرزند خوانده و همچنین گواهی فرزند خواندگی برای فرزنده خوانده و گواهی تولد و کارت شناسایی بچه برای والدین می باشد.

علاوه بر اینها، لازم است جزئیاتی از برنامۀ سفر و محل اقامت ارائه شود که شامل جزئیات محل اقامت و بلیط رزرو شده از زمان سفر است که زمان رفت و برگشت شما را مشخص خواهد کرد.

ویزای کار داوطلبانه

نوع دیگری از ویزا وجود دارد که برای انجام کار داوطلبانه یا شرکت در ان جی او ها صادر می شود. این ویزا شاید رایج نباشد اما قوانین آن در ادارۀ مهاجرت کشور تایلند آماده شده است تا اگر کسی بر مبنای اینگونه اهداف قصد سفر به این کشور را داشت، بتوان برای او ویزا صادر کرد.

این ویزا برای افرادی که برای کار در NGO ها و یا برای شرکت در کارهای داوطلبانه و خیریه ها متقاضی هستند صادر می شود و لازم است که این فعالیت ها، فعالیت های بدون دریافت حقوق باشد تا شامل قوانین این نوع ویزا باشد و البته لازم است برای دریافت آن مدارکی ارائه کنید که این مدارک شامل موارد زیر می شود.

گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار، عکس جدید که در شش ماه گذشته گرفته شده باشد، تاییدیه یا نامۀ کار داوطلبانه که توسط شخص مجاز امضا شده باشد به همراه کارت شناسایی یا گذرنامۀ او و همچنین مدارک ثبتی NGO، خیریه یا انجمن مدارکی است که برای دریافت این نوع ویزا لازم است ارائه شود.

ویزای اتباع قدیمی

نوع خاصی از ویزا وجود دارد که برای کسانی که سابقاً تابعیت تایلندی داشته اند و اکنون آن را رها کرده اند، صادر می شود. شخص متقاضی در این نوع از ویزا، باید حتماً قبلاً دارای تابعیت تایلندی بوده باشد که اکنون این تابعیت را رها کرده و تبعۀ کشور دیگری شده است، اما حالاً قصد سفر به این کشور را دارد.

مدارک لازم برای دریافت این ویزا شامل، اصل گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار، عکس رنگی، زمینه سفید و جدید که در شش ماه گذشته گرفته شده باشد، اثبات داشتن تابعیت تایلندی، تایید رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما، رزرو قطعی هتل محل اقامت، مدارک تمکن مالی متقاضی و یکسری مدارک که بسته به دلیل سفر باید ارائه شوند.

این مدارکی مبنی بر دلیل سفر هستند، به عنوان مثال اگر سفر به دلیل شرکت در یک مسابقۀ ورزشی یا سمینار یا مسائل علمی و تحقیقاتی باشد، باید دعوتنامه یا مدارک ثبت نام در این زمینه ارائه گردد. یا اگر دلیل سفر، شرکت در یک موضوع قضایی و برای شهادت در دادگاه باشد، باز باید مدارک لازم در این زمینه توسط مسافر ارائه گردد.

ویزای درمان بیش از 60 روز

نوع دیگری از ویزا برای درمان و بیمارانی صادر می شود که به قصد درمان به کشور پادشاهی تایلند سفر می کنند و قصد اقامت بیش از دو ماه یا 60 روز را در این کشور دارند.

مدارک لازم برای این نوع از ویزای درمانی شامل، اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ سفر، عکس جدید، رنگی و زمینه سفید از روبرو، نامۀ وقت ملاقات یا وقت پزشکی که توسط بیمارستان یا مرکز پزشکی صادر شده باشد، کپی از گواهی ثبت پزشکی بیمارستان یا مرکز درمانی و نامۀ تمکن مالی شخص بیمار می باشد.

در این نوع از ویزای پزشکی، بیمار قصد اقامت بیش از 60 روز را دارد، بنابراین از ابتدا درخواست خود را به این شکل و برای مدت اقامت بیشتر ارائه می کند.

احتمالاً دلیل اینکه مدت بیشتری زمان برای اقامت لازم است، مدت زمانی است که درمان بیمار طول می کشد و احتمالاً مدت درمان به بیش از دو ماه زمان احتیاج دارد، بنابراین متقاضی درخواست ویزای بلند مدت تری را ارائه می کند.

ویزای خانه دار دیپلمات

نوع دیگری از ویزای تایلند ویزای خانه دار دیپلمات نامیده می شود. این ویزا برای افرادی که به قصد کاری کوتاه مدت که استخدام شده اند و باید برای انجام خدمات در کشور تایلند حاضر شوند صادر می شود.

بهترین مثال آن از نام آن بر می آید، مثلا برای فردی که در به عنوان خانه دار در خانۀ یک دیپلمات از طرف کشور دیگری که در کشور تایلند مامور است استخدام شده است صادر می شود.

همچنین شرکت در برنامۀ انجمن ها، خیریه ها و ان جی اوها نیز و انجام خدمات برای این موسسه ها، می تواند دلیل دیگری برای سفر و اقامت کوتاه مدت در کشور تایلند باشد که برای این افراد که به این دلایل سفر می کنند، این نوع از ویزا صادر می شود.

مدارک لازم برای دریافت این نوع از ویزا شامل، اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار از تاریخ سفر، عکس رنگی، جدید و زمینه سفید از روبرو، فرم درخواست ویزا، نامۀ استخدام با جزئیات آن، کپی از نامۀ ثبت خیریه، انجمن یا ان جی او که فرد در استخدام آن درآمده است می باشد.

مدت اعتبار این ویزا 3 ماه یا 90 روز می باشد و مدت زمان اعتبار آن برای اقامت، به همین مدت می باشد. در صورت درخواست اقامت بیش از این 90 روز، باید شخص متقاضی درخواست خود را اعلام نماید که اگر افسر صدور ویزا تشخیص دهد، می تواند اعتبار بیشتری برای این ویزا تعیین کند یا متقاضی می تواند پس از ورود، درخواست تمدید را به ادارۀ مهاجرت کشور پادشاهی تایلند ارائه دهند که امکان تمدید آن نیز، در صورت موافت این اداره وجود دارد.

در آخر

و در آخر اینکه، سعی شد در این مطلب، اطلاعات کاملی از انواع ویزا تاینلد و همچنین در توضیحات انواع مختلف ویزا، مدارک ویزا تایلند ، بسته به نوع ویزا ارائه شود. همچنین شرایط دریافت ویزا و مشخصات و شرایط هرکدام نیز توضیح داده شده که امیدوارم این مطالب، برایتان مفید و جالب توجه باشد.

و پس از تمام توضیحات، اگر هنوز سوالی داشتید و یا نیاز به راهنمایی بیشتر بود، حتما با کارشناسان و مشاوران ما در آژانس مسافرتی سیارک شهزاد پارسی و با شماره های 33 و 26712731 تماس بگیرید و یا فرم مشاوره را پر کنید تا ما در اسرع وقت با شما تماس گرفته و راهنما و پاسخگوی سوالات شما باشیم و یا کار اخذ ویزا تایلند را برایتان انجام دهیم.