افسوس کوش آداسی          EPHESUS KUSADASI

یکی از جاذبه های توریستی کوش آداسی شهری باستانی به نام منطقه افسوس کوش آداسی می باشد. شهر EPHESUS KUSADASI به دلیل تاریخی بودن گردشگران و توریست های بسیاری را هرساله به خود جذب می کند. افسوس کوش آداسی یا شهر افسوس کوش آداسی در ساحل ایونیا در ۳ کیلومتری جنوب غربی سلجوق قرار گرفته است.

شهر افسوس بازمانده شهری است که از امپراطوری رم شرقی به جای مانده است. قبل از رسیدن به این شهر خانه ای قدیمی نیز وجود دارد که حضرت مریم چندسال آخر زندگی خود را در آن سپری کردند. این خانه قدیمی امروزه تبدیل به زیارتگاهی مقدس برای مسیحیان شده است.

آندروکلوس شاهزاده آتن بنیانگذار این شهر بوده است. آندروکلوس جنگجویی بود که توانست ۱۲ شهر ایونیا را با یکدیگر متحد کند و از اتحاد آن ها شهری واحد ایجاد کند. همچنین این شهر در هر دوره دست افراد مختلفی اداره می شده که برخی باعث پیشرفت و برخی باعث تخریب آن شده اند.

تاریخچه

منطقه افسوس کوش آداسی در دوران نوسنگی یعنی در حدود ۶۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح وجود داشته است. گودبرداری ها در نزدیکی هویک از آروالیا و کوکریچی این موضوع را تصدیق می کند.

کتابخانه سلسوس از کاوش های صورت گرفته در سال های اخیر در شهرک های مسکونی از اوایل عصر برنز در تپه آیزولوک کشف شده است. به گفته منابع هیتی پایتخت پادشاهی آرزاوا ( ایالت مستقل دیگر در آناتولی غربی و جنوبی) آپاسا بود. برخی محققان تصور می کنند که این افسانه یونانی پسین است.

در سال ۱۹۵۴ یک خاکسپاری از دوران مایکان با گلدان های سرامیکی نزدیک به ویرانه های ریحان باستانی سنت جان کشف شد. این دوره از گسترش مایکلین بود که آشاویایی ها در سده های ۱۳ و ۱۴ قبل از میلاد در آسیای صغیر مستقر شدند. به نظر می رسد نام های آپاسا و افسوس ناشناخته هستند و کتیبه هایی که اخیرا یافت شده مکان های موجود در پرونده هیتی را نشان می دهد. EPHESUS KUSADASI

دوره مهاجرت یونان

افسوس کوش آداسی به عنوان یک مستعمره آتیک-یونی در قرن دهم قبل از میلاد بر روی تپه ای (که اکنون به عنوان تپه ایاسولوک شناخته می شود) تأسیس شد. بنیانگذار اسطوره ای این شهر یک شاهزاده آتن به نام آندروکلوس بود که پس از مرگ پدرش ، پادشاه کدروس مجبور شد کشورش را ترک کند.

طبق افسانه ، او افسوس را در محلی که اوراکل دلفی به واقعیت تبدیل شد تأسیس کرد. آندروكلوس بیشتر ساكنان بومی كاریان و للژیایی شهر را رها كرد و مردم خود را با باقی مانده متحد كرد. او یک مبارز موفق بود و به عنوان یک پادشاه توانست به دوازده شهر ایونیا بپیوندد و به لیگ یونیان پیوست.

در زمان سلطنت وی ، شهر به پیشرفت و شکوفایی پرداخت. وی هنگام نبرد با کاراریان هنگامی که به کمک پریین ، یکی دیگر از شهرهای لیگ یونیان آمد ، درگذشت. آندروكلوس و سگ او در یخهای معبد هادریان به نمایش گذاشته شده است كه مربوط به قرن 2 است. بعدا ، مورخان یونانی مانند پوزانیاس ، استرابو و هرودوتوس و شاعر كالینوس بنیاد اساطیری این شهر را به افسوس ، ملكه آمازونها واگذار كردند.

دوره باستانی

در حدود 650 سال قبل از میلاد مسیح ، افسوس مورد حمله كیمرهائی قرار گرفت كه شهر را ویران كردند از جمله معبد آرتمیس. پس از رانده شدن سیمرها ، این شهر توسط یک سری از ستمگران اداره می شد. در پی شورش مردم ، افسس تحت حكم شورا اداره شد.

شهر افسوس کوش آداسی دوباره تحت حاکمیت جدید رونق گرفت و تعدادی از چهره های مهم تاریخی مانند شاعر ظریف کالینوس و شاعر ایامبیک هیپوناکس ، فیلسوف هراکللیتوس ، نقاش بزرگ پاراهاسیوس و بعدها دستوری زانودوتوس و پزشکان سورانوس و روفوس را در خود پرورش داد.

بعداً در همان قرن ، لیدیان تحت کروس به ایران حمله کردند. یونانی ها از پیشنهاد صلح کوروش بزرگ خودداری کردند و در عوض با لیدیان کنار هم قرار گرفتند. پس از اینکه پارس کروس را شکست داد ، یونانی ها پیشنهاد کردند که صلح برقرار کنند ، اما کوروش اصرار داشت که آنها تسلیم شوند و به بخشی از امپراتوری تبدیل شوند.

آنها در 547 سال قبل از میلاد توسط فرمانده ارتش پارس هارپاگوس شکست خوردند. سپس ایرانیان شهرهای یونان آسیای صغیر را در امپراتوری هخامنشی گنجانیدند. سپس آن شهرها توسط ساتراپ ها اداره می شدند. EPHESUS KUSADASI

افه سوس کوش آداسی
افسوس

دوره رومی

خانه های تراس دار در این شهر نشان می دهد که ثروتمندان چگونه در دوره روم زندگی می کردند. در آن دوره سرانجام بندر خاموش شد و شهر منابع طبیعی خود را از دست داد. شهر افسوس کوش آداسی ، به عنوان بخشی از پادشاهی پرگامون ، پس از سرکوب قیام اومنس سوم ، در سال 129 قبل از میلاد سوژه جمهوری روم شد.

هنگامی که آگوستوس ۲۷ سال قبل از میلاد امپراطور شد مهمترین تغییر زمانی بود که  او به جای پرگاموم ، منطقه افسوس کوش آداسی را بعنوان پایتخت آسیای پیشرو قرار داد. افسوس وارد دوره رونق خود شد علاوه بر آن  هم کرسی فرمانداری و هم مرکز اصلی تجارت شد.

این شهر و معبد توسط گاتها در سال 263 میلادی ویران شد. این نشان از افول شکوه و جلال شهر داشت. با این حال امپراتور کنستانتین کبیر بخش اعظم شهر را بازسازی کرد و حمام های عمومی جدید بنا کرد.

دوران بیزانس

افسوس کوش آداسی مهمترین شهر امپراتوری بیزانس در آسیا پس از قسطنطنیه در سده های 5 و 6 باقی مانده است. این شهر در سال 614 میلادی به طور جزئی توسط زلزله ویران شد. از اهمیت شهر به عنوان یک مرکز تجاری کاسته شد زیرا بندرگاه با وجود لایروبی های مکرر در طول تاریخ به آرامی در کنار رودخانه رو به خاموشی رفت.

از بین رفتن بندرگاه باعث شد تا منطقه افسوس کوش آداسی دسترسی خود را به دریای اژه که برای تجارت بسیار مهم بود از دست بدهد. هنگامی که ترکان سلجوقی در 1090 افسوس را فتح کردند ، این دهکده کوچک بود.

بیزانسی ها کنترل را در سال 1097 از سر گرفتند و نام این شهر را به هاگیوس تئولووس تغییر دادند. آنها کنترل منطقه را تا سال 1308 حفظ می کردند. صلیبیون که از آنجا عبور می کردند از این تعجب کردند که فقط یک دهکده کوچک به نام ایاصالوک وجود دارد ، جایی که آنها انتظار داشتند شهری شلوغ با بندری بزرگ بود. حتی معبد آرتمیس توسط مردم محلی کاملاً فراموش شد. EPHESUS KUSADASI

بخش های اصلی

دروازه آگوستوس در این شهر برای احترام به امپراتور آگوستوس و خانواده وی ساخته شد. یکی دیگر از این بخش ها که می توان به آن اشاره نمود مقبره یوحنا رسول در باسیلیکای سنت جان نیز می باشد.

معبد آرتمیس یکی از هفت عجایب جهان باستان می باشد که دارای بیش از ۱۰۰ ستون مرمر با ارتفاعی ۵۶ متری است. ساخت این بنای با شکوه ۱۲۰ سال به طول انجامید. لازم به ذکر است که برخی از قطعات دیواری این معبد در لندن و برخی دیگر در موزه های باستان شناسی استانبول نگهداری می شوند.

کتابخانه سلسوس که نمای آن با دقت بسیاری طراحی شده با ثروت شخصی خود سلسوس ساخته شده است که در دوره ای نزدیک به ۱۲۰۰۰ پیمایش در آن برگزار شده است. ورودی این کتابخانه دارای طراحی اغراق آمیز بوده همچنین این ساختمان به سمت شرق می باشد. بطوریکه اتاق های مطالعه می توانند از نور خورشید برای انجام مطالعه استفاده بهتری داشته باشند.

یکی دیگر از بخش های اصلی تئاتر می باشد که دارای ظرفیتی ۲۵۰۰۰ نفری است. این تئاتر روباز ابتدا برای نمایش های درام استفاده می شد. در دوره های بعدی روم نیز مبارزات گلادیاتورها در آن به روی صحنه رفت.

افه سوس کوش آداسی
تئاتر افسوس

از دیگر بخش های اصلی این شهر می توان به قنات های پیشرفته آن ، معبد هادریان ، معبد سباستوی و… نام برد. امروزه این شهرهای تاریخی و بخش های مختلف آن ها به عنوان جاذبه های گردشگری ترکیه به شمار می روند.

شهر هفت خفته

برخی بر این موضوع معتقدند که این شهر ، شهر هفت خفته (اصحاب کهف) می باشد. این هفت نفر که در مسیحیت (ارتدوکس و کاتولیک) مقدس می باشند به دلیل یگانه پرستی تحت تعقیب قرار می گیرند. آن ها در غاری در نزدیکی این شهر برای سال هایی طولانی به خواب می روند. همچنین لازم به ذکر است که نام این هفت نفر در قرآن نیز آورده شده است. EPHESUS KUSADASI

شخصیت های مهم

از شخصیت های مهم این شهر می توان به هراكلیتوس (فیلسوف) ، هیپوناکس (شاعر) ، زوکسی (نقاش) ، آگاسیاس (مجسمه ساز) اشاره کرد. مناندر ، روفوس ، گزنفون ، ماکسیموس ، مانوئل فیلیس و زنودوتوس از دیگر شخصیت های مهم شهر بشمار می روند.

در این سایت اطلاعات کاملی در مورد هتل های ترکیه و هتل های کوش آداسی نیز وجود دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شهر افسوس کوش آداسی به سایت ما مراجعه کنید و همچنین برای رزرو تورهای کوش آداسی و تورهای ترکیه با همکاران ما در آژانس مسافرتی سیارک شهزاد پارسی و با شماره های ۳۳ و ۲۶۷۱۲۷۳۱ تماس بگیرید.

Ephesus kusadasi
Ephesus kusadasi
افسوس کوش آداسی
افسوس کوش آداسی
افسوس کوش آداسی
افسوس کوش آداسی
Ephesus kusadasi

فرم مشاوره و تماس

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید

پست های مرتبط

نوشتهٔ پیشین
باغ گیاه شناسی پنانگ
نوشتهٔ بعدی
هتل سوئیس اوتل استانبول 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید