شهر باستانی آفرودیسیاس کوش آداسی

شهر باستانی آفرودیسیاس کوش آداسی     Aphrodisias Kusadasi

شهر باستانی آفرودیسیاس کوش آداسی یکی دیگر از جاذبه های توریستی کوش آداسی به شمار می رود. همچنین این شهر از زیباترین و جذاب ترین جاذبه های گردشگری ترکیه می باشد. Aphrodisias Kusadasi یک شهر باستانی کوچک در یونان باستان است. در منطقه تاریخی Caria غربی در آناتولی غربی ترکیه بوده است. این شهر باستانی در نزدیکی دهکده مدرن Geyre، در حدود 100 کیلومتری شرق کشور، از سواحل دریای اژه و 230 کیلومتری جنوب شرقی ازمیر واقع شده است.

نام Aphrodisias Kusadasi برگرفته از آفرودیت الهه عشق یونانی می باشد. لازم به ذکر است که این شهر قبل از مشهور شدن به آفرودیسیاس دارای نام های دیگری نظیر شهر بزرگ بود. که مدتی قبل از سال ۶۴۰ در دوره باستان پس از امپراتوری بیزانس به شهر طلیب تغییر نام یافت.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این دیدنی کوش آداسی با ما همراه باشید و در سایر صفحات سایت، تورهای کوش آداسی و تورهای ترکیه را مشاهده نمائید.

Aphrodisias Kusadasi
ستون های شهر باستانی آفرودیسیاس کوش آداسی

تاریخچه

شهر باستانی آفرودیسیاس به عنوان کلانشهری در منطقه به شمار می رفت. در دوره هلنیستی و رومی برای ساخت نما و مجسمه های این شهر به طور گسترده از سنگ های مرمر خاکستری سفید و آبی قهوه ای استفاده شده است. با ساخت این مجسمه ها، مجسمه سازان آفرودزیاییس در دنیای روم مشهور شدند. همچنین نمونه های بسیاری از این مجسمه ها در زمان حال در آفرودزیازی کشف شده است.

این شهر دارای مدارس برجسته ای برای مجسمه سازی و همچنین فلسفه بود. و تا پایان قرن 5 یک مرکز مجسمه سازی نیز باقی مانده بود. این شهر در اوایل قرن هفتم در اثر زلزله ویران شد. و هیچ گاه به شکل سابق خود بازسازی نشد. بلکه به یک شهرک مستحکم کوچک در محل تئاتر باستان تبدیل شد. در همین دوره نام شهر به شهر صلیب تغییر پیدا کرد.

این شهر در سال 1188 توسط شورشیان تئودور مانکافاس و سپس توسط ترکان سلجوقی. در سال 1197 مجدداً تخریب شد. تا سرانجام اواخر قرن 13 تحت کنترل ترکیه قرار گرفت. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هتل های کوش آداسی و دیگر هتل های ترکیه می توانید به بخش هتل ها، در سایت مراجعه نمایید و یا با همکاران ما تماس بگیرید.

تاریخ زمین شناسی

Aphrodisias Kusadasi در منطقه ای زلزله خیز قرار گرفته است. این شهر به دلیل زلزله های متعدد به ویژه زلزله های قرن چهارم و هفتم آسیب های زیادی را متحمل شد. یکی از آسیب های جدی زلزله به این شهر در قرن چهارم تغییر آبراه ها بود. که باعث شد شهر در بارندگی های سنگین به سیلاب های سهمگینی دچار شود. لوله کشی های آب که به طور اضطراری نصب شده اند. شاهدی برای مقابله با این مشکل هستند.

شهر باستانی آفرودیسیاس در نتیجه زلزله قرن هفتم سالم نماند. و تقریبا بسیاری از بنا های آن تخریب شد. پس از این زلزله سنگین در بخشی از شهر ویران شده دهکده ای مدرن به نام Geyre ساخته شد. لازم به ذکر است که مدتی بعد در قرن بیستم تعددی از کلبه های دهکده تخریب شدند. تا چهره باستانی و قدیمی شهر آشکارتر شود.

شهر باستانی آفرودیسیاس کوش آداسی
بقایای شهر باستانی آفرودیسیاس کوش آداسی

ساختمان ها و سازه ها

معبد آفرودیت یکی از سازه های شهر باستانی آفرودیسیاس می باشد که مرکز شهر به شمار می رفت. مجسمه سازان آفرودیزیان در آن دوران به دلیل ساخت متعدد مجسمه معروف شدند. که این موضوع باعث شد مدارس مجسمه سازی بسیاری ساخته شود. بخش بزرگی از کار این مجسمه سازان معروف را می توانید در اطراف این شهر باستانی تماشا کنید.

بسیاری از مجسمه های ایستاده موجود در شهر سالم کشف شده اند. و باستانی بودن این مجسمه ها طی آزمایش تکه هایی از آن ها اثبات شده است. بر روی بسیاری از بناها گلدان هایی زیبا طراحی شده است. از دیگر طراحی ها بر روی سازه ها چهره هایی از مردم، پرندگان و حیوانات پوشیده شده در بین برگ می باشد.

یک دروازه یاد بود در انتهای جاده Aphrodisias Kusadasi قرار دارد. این جاده از طریق خیابان اصلی شمال به جنوب به سمت محوطه بزرگی در مقابل معبد یا پناهگاه آفرودیت منتهی می شود. یکی دیگر از بخش های این شهر استادیوم آن می باشد. از این قسمت برای برگزاری رویدادهای ورزشی استفاده می شد.

این استادیوم دارای ۳۰ ردیف صندلی در هر طرف بوده. و حداکثر ظرفیت تماشاگران در آن ۳۰۰۰۰ نفر می باشد. از آن جایی که این استادیوم به طور قابل توجهی بزرگ تر و از لحاظ ساختاری گسترده تر از استادیوم پناهگاه آپولو در دلفی است. یکی از بهترین سازه های حفظ شده در طول زمان در مدیترانه به شمار می رود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جاذبه های توریستی کوش آداسی و جاذبه های گردشگری ترکیه به بخش جاذبه های گردشگری مراجعه نمایید.

شهر باستانی آفرودیسیاس کوش آداسی
سالن تئاتر شهر باستانی آفرودیسیاس کوش آداسی
دیگر ساختمان ها و سازه ها

در Aphrodisias Kusadasi سالنی شبیه به سالن تئاتر یا اجتماعات به شکل نیم دایره به چشم می خورد. در زیر این سالن قسمت هایی شبیه به اتاق وجود دارند که دست نخورده باقی مانده اند. ۹ ردیف صندلی مرمر در این سالن قرار دارد. که صندلی های قسمت بالای سالن فرو ریخته اند. این سالن بسیار گسترده است و دارای ورودی های زیادی می باشد.

البته لازم به ذکر است که شواهدی وجود دارد که نشان می دهد این سالن در ابتدا. یک طاق بوده و بعدها به این شکل طراحی شده است. ظرفیت این سالن را بر اساس مساحت آن می توان حدود ۱۷۵۰ نفر تخمین زد. براساس سبک مجسمه ها و معماری بخش جلوی سالن حدس بر این است که این بخش در دوره های نزدیک تری نسبت به زمان حال ساخته شده اند.

در بخش جلوی صحنه تندیسی ساخته شده که نام دو برادر سناتور بر روی آن حک شده است. همچنین کتیبه ای به صورت متقارن در کنار ان ها قرار دارد. که مجسمه نیکوکاران آفرودیزیان، کلودیا آنتونیا تاتیانا و عموی وی لوسیوس آنتونیوس دومتینوس بر روی آن طراحی شده است. این سالن تا اوایل قرن ۵ به همین شکل باقی مانده بود. بعد از آن توسط یکی از مقامات کاربری آن تغییر پیدا کرد.

Aphrodisias Kusadasi
موزه شهر باستانی آفرودیسیاس کوش آداسی
دیگر یافته ها

کیفیت سنگ مرمر های استفاده شده در ساخت کتیبه های شهر باستانی آفرودیسیاس باعث شده تا بسیاری از آن ها سالم باقی بمانند. به طوری که می توان مطالب حک شده بر روی آن ها را به راحتی خواند. تا به امروز نزدیک به ۲۰۰۰ کتیبه توسط باستان شناسان در این شهر یافت شده است. که بسیاری از آن ها مجددا بر دیوار های شهر نصب شده اند.

متن های حک شده بر روی کتیبه ها اینگونه نشان می دهد. که بیشتر آن ها مربوط به دوره امپریال است. و تعداد کمی از آن ها هم مربوط به دوره هلنیستی تا بیزانس می باشد. برخی از این کتیبه ها به عنوان مجموعه ای از اسناد با هدف به تصویر کشیدن عظمت و تاریخ شهر. که در اصطلاح به دیوار بایگانی معروف است طراحی شده اند. با گود برداری های انجام شده در آفرودزیازی کتیبه ای مهم مربوط به یهودیان کشف شد. این کتیبه به زبان یونانی نوشته شده است.

شما می توانید در این سایت علاوه بر رزرو تورهای کوش آداسی اطلاعات مفیدی در مورد دیگر تورهای ترکیه کسب کنید. همچنین می توانید برای کسب اطلاعات درمورد هتل های کوش آداسی و دیگر هتل های ترکیه با همکاران تماس بگیرید.

شهر باستانی آفرودیسیاس کوش آداسی
مجسمه های شهر باستانی آفرودیسیاس کوش آداسی
آفرودیت

تصویر الهه فرقه ای که مخصوص آفرودیزیاس، آفرودیت است زمانی در معبد آفرودیت قرار داشت. او الهه‌ای متمایز از دیگر الهه ها بود که با نام یونانی آفرودیت شناخته می شد. تصاویر جا مانده از او نشان می دهد که او بانویی از افسوس است. که در جهان یونانی- رومی به عنوان آرتمیس افسوس قابل احترام است.

تصاویر بازمانده که به نظر می رسد بیشتر از آیین مدنی باشند. مربوط به اواخر این فرقه در دوران هلنیستی و روم است. آنها به سبک ناتورالیستی طراحی شده اند. که تصویر الهه آفرودیت جذابیت جهانی به آن ها بخشیده است. مجسمه بانوی افسوس بسیار خیره کننده می باشد. لباس های او به طرز فوق العاده ای طراحی شده اند. ساعد او به جلو کشیده شده و گردن او با گردنبندی زیبا آراسته شده است. نوارهای تزئینی بر روی لباس زیبایی منحصر بفردی را به لباس بخشیده است.

باستان شناسی

اولین کاوش ها در این شهر در سال ۱۹۰۴ توسط یک مهندس راه آهن فرانسوی به نام پل آگوستین گادین انجام شد. برخی از یافته های تاریخی که وی در این مکان کشف کرده است اکنون در موزه انگلیس قرار دارند. جدیدترین کاوش هایی که در حال انجام هستند توسط گروهی تحت نظارت دانشگاه نیویورک در سال 1962 آغاز شد. و هم اکنون توسط پروفسور R.R.R.Smith در دانشگاه آکسفورد و پروفسور کاترین ولچ از انستیتوی هنرهای زیبا NYU هدایت و سرپرستی می شوند.

در سپتامبر سال 2014 هواپیما های بدون سرنشین با وزنی حدود 0.5 کیلوگرم برای نقشه برداری سه بعدی از ویرانه های فوق العاده سطح شهر آفرودزیازا به پرواز درآمدند. سپس داده ها توسط انستیتوی باستان شناسی اتریش در وین تحلیل شد. لازم به ذکر است که در مارس 2018 مقبره ای باستانی در یکی از مناطق شهر کشف شد. که در آن حفاری های غیرقانونی انجام می شد. بعد از انجام کار های قانونی لازم مقبره به موزه آفرودزیازیس منتقل شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شهر باستانی آفرودیسیاس کوش آداسی به سایت ما مراجعه کنید و همچنین برای رزرو تورهای کوش آداسی و تورهای ترکیه با همکاران ما در آژانس مسافرتی سیارک شهزاد پارسی و با شماره های ۳۳ و ۲۶۷۱۲۷۳۱ تماس بگیرید.

[us_image_slider ids=”21315,21316,21317,21318,21319,21320,21321,21322,21323,21324,21325,21326,21328,21330,21331,21332,21334″ nav=”thumbs” fullscreen=”1″ autoplay=”1″ autoplay_period=”4″]
برچسب‌ها:, ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *